You are currently viewing START lucrărilor la centura de ocolire a Municipiului Suceava

START lucrărilor la centura de ocolire a Municipiului Suceava

Au început lucrările la centura Sucevei

Constructorul desemnat prin contract a început ieri 09.10.2018, lucrările la Varianta Ocolitoare Suceava, prin decopertarea stratului suport și aprovizionarea cu material pietros în vederea așternerii.

Reamintim că DRDP Iași a semnat ordinul de execuție a lucrărilor pentru începutul lunii octombrie, până la această dată fiind executate foraje și alte lucrări de amenajare a șantierului. Ordinul de execuție a lucrărilor la varianta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul-cadru încheiat pe 24 august cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, compusă din Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Contractul are o valoare de 61,2 milioane lei, fără TVA, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind de 9 luni. 

Finantarea centurii ocolitoare a Sucevei se realizează de la Bugetul de Stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor. Acest drum a fost început în 2007 şi s-a lucrat cu mai multe pauze până în 2014. Un singur tronson din cele trei ale rutei ocolitoare a fost dat spre folosinţă, în urmă cu patru ani, este vorba de sectorul intre Pătrăuți (DN 2) și comuna Șcheia (DN 17).

Urăm succes colegilor implicați !

DRDP Iași

Lasă un răspuns