You are currently viewing A.P.D.P. Moldova, partener la Simpozionul „Dezvoltarea infrastructurii rutiere pe plan național și local”, Huși, 11-13 iulie

A.P.D.P. Moldova, partener la Simpozionul „Dezvoltarea infrastructurii rutiere pe plan național și local”, Huși, 11-13 iulie

 

 

 

APDP Moldova, partener la Simpozionul „Dezvoltarea infrastructurii rutiere pe plan național și local” de la Huși.

Filiala APDP Moldova „N. Tăutu” va participa, în perioada 11-13 iulie 2019, în calitate de partener, la Simpozionul „Dezvoltarea infrastructurii rutiere pe plan național și local”, organizat de SC Viacons Rutier Huși.

Simpozionul este ocazionat de împlinirea a 18 ani de activitate a SC Viacons Rutier Huși, companie cu capital integral privat înființată în 2001, având ca obiect principal de activitate construcția de autostrăzi, drumuri, poduri, aerodromuri și baze sportive. În afara obiectului principal de activitate, societatea mai are în portofoliu lucrări de construcții exploatări forestiere, prelucrare mase lemnoase, transport rutier de mărfuri, comerț cu materiale de construcții, închirieri de utilaje etc.

La începuturile sale, SC Viacons Rutier a executat lucrări de întreținere drumuri comunale și județene, progresând an de an în calitate și volum de lucrări, ajungând ca în prezent să execute, printre altele, reabilitări de drumuri județene, așternere de covoare asfaltice, reparații ale îmbrăcăminților asfaltice și întreținerea drumurilor pe timp de vară și de iarnă. Cu o cifră de afaceri anuală estimată la peste 20 de milioane de lei, SC Viacons Rutier are în portofoliu aproape 400 de proiecte finalizate și 42 în curs, cu peste 830 de clienți și 1,5 milioane de beneficiari din zona Moldovei.

 

 

 

Lasă un răspuns